prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Accident grav la Tigveni! Intervine descarcerarea!

O persoană a fost grav rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Tigveni. Din primele imele informații, se pare că două mașini au intrat în voloziun, iar în urma impactului o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale unuia dintre autoturisme. De asemenea, victima a suferit mai multe leziuni, iar după ce va fi extrasa de către echipajul de descarcerare va fi preluată de un echipaj SAJ care îi va acorda primele îngrijiri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“Accident rutier cu posibil victimă încarcerată în localitatea Bârseștii de Jos. Intervin pompierii pentru extragerea victimei și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor. La caz a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs