prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Accident pe Bulevardul Republicii din Pitești! Trafic blocat!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente pe Bulevardul Republicii din Pitești din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că două autoturisme au intrat în coliziune, cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate. Momentan nu se cunoaște dacă sunt victime.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA AMBULANȚA ARGEȘ! A MURIT UN ȘEF AL INSTITUȚIEI!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în municipiul Pitești, bulevardul Republicii, în care sunt implicate două autoturisme. Asistența medicală la nevoie va fi acordată de un echipaj SAJ” potrivit ISU Argeș.

Foto descriptiv

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs