prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Accident teribil în Argeș! Intervin pompierii!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în localitatea Buzoești din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații l, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijiri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“Accident produs în comuna Buzoești, în care sunt implicate două autoturisme. Acționează pompierii de la Secția Costești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Paramedicii SMURD acordă îngrijiri medicale unei persoane, la fața locului asigurându-se și măsuri specifice de prevenire ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs