prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Alertă într-un liceu! Elevi transportați de urgență la spital!

Zeci de elevi ai unui renumit colegiu au fost evacuați în această dimineață, iar o parte dintre ei au ajuns la spital, după ce un copil a dat cu spray pralizant pe holul instituției. Din primele informații, autoritățile au fost alertate în jurul orelor 10:00, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, ambulanțe, autospeciale victime multiple și două autospeciale de stingere.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DRUM NOU DE MARE VITEZĂ ÎN ARGEȘ! A FOST SEMNAT CONTRACTUL!

Până în momentul de față au fost evaluați 15 elevi, iar cinci dintre ei au fost transportați la spital. Nu este exclus ca numărul victimelor să crească, în aceste momente acțiunea de evaluare fiind în desfășurare. De asemenea, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-apetreuct evenimentul.

“In incinta cladirii a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant. In urma evenimentului sunt mai multi elevi care acuza stare de rau. Pana in acest moment au fost evaluati medical 15 elevi si s-a luat decizia ca 5 dintre acestia sa fie transportati la spital. Alti elevi sunt in autospeciala pentru victime multiple si urmeaza a fi transportati la spital. Actiunea de evaluare medicala este in desfasurate, mai sunt si alti elevi cu acuze medicale similare pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportati la spital. Alertate 8 SMURD, 4 SABIF, CBRN, 2 autospeciale pentru victime multiple,  2 autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor” este anunțul autorităților.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs