prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Autoutilitară răsturnată la Lunca Corbului! Șoferul – preluat de medici!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Lunca Corbului din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că șoferul unei autoutilitare ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autovehiculul pe carosabil. În urma evenimentului, acesta a suferit mai multe leziuni și a fost preluat de un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijri medicale.  

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! TÂNĂR ȘOFER – UCIS PE LOC DE TIR! A FOST STRIVIT!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Este vorba despre o autoutilitară, răsturnată pe partea carosabilă. În interiorul acesteia se afla un singur ocupant, șoferul, care a fost preluat de către echipajul medical. La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor în urma identificării scurgerilor de lichide combustibile pe carosabil.” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs