prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Cele mai noi imagini cu tunelurile Alina și Daniela de pe A1! Ce se întâmplă pe șantier, este incredibil!

Au fost publicate imagini senzaționale chiar astăzi cu stadiul lucrărilor de forare în cele două galerii care vor traversa Dealul Momaia, este vorba despre celebrele tuneluri Daniela și Alina de pe autostrada Pitești – Sibiu. Lucrările la tunelurile Alina și Daniela de pe secțiunea Curtea de Argeș – Tigveni a autostrăzii Pitești – Sibiu avansează rapid, iar recent au fost postate imagini senzaționale cu stadiul avansat al investiției.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Constructorul austriac Porr a reușit în doar câteva luni să foreze peste 700 metri din cei 2.700 metri în cele două galerii care vor traversa Dealul Momaia, dar și să avanseze la lucrările propriu zise ale autostrăzii. Vorbim despre lucrări care nu s-au mai executat în România din vremea dinainte de ’89.

Secțiunea 4 Curtea de Argeș – Tigveni a autostrăzii Pitești – Sibiu este una dintre cele mai dificile, iar la finalizarea lucrărilor, România se va putea mândri cu un drum de mare viteză care va rivaliza cu autostrăzile din străinătate. Tuneluri de aproape trei kilometri lungime, zeci de poduri poduri și viaducte sunt doar o parte dintre lucrările la care se lucrează la foc continuu, muncitorii fiind agrenați în șantier 24 de ore din 24.

De asemenea, constructorul austriac a reușit să lucreze exact ca „în afară”, devansând termen după termen, iar la sfârșitul anului viitor am putea circula pe autostrada care va face legătura între Curtea de Argeș și Tigveni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs