Acum! Criminalii polițistului împușcat la Mușătești – reținuți!

102

Doi bărbați din comuna argeșeană Mușătești au fost reținuți! Cei doi sunt acuzați că au împușcat un polițist la sfarșitul lunii iulie în cadrul unei partide de vânătoare.

„Politistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au condus la audieri la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Argeș, doi barbati de 60 si 35 de ani, ambii din Musatesti. Cei doi sunt banuiti de savarsirea infractiunilor de braconaj si omor” potrivit ISJ Argeș.

Vă reamintim că polițistul împușcat în Argeș la sfârșit lunii iulie a murit azi-noapte la un spital din București! Tânărul în vârstă de 28 de ani a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață după mai bine două săptămâni de la eveniment.

Cătălin Nicolae lucra la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și a venit în concediu la părinți. Acesta a participat la o partidă de vânătoare, iar unuia dintre participanți i s-a descărcat arma înspre locul unde se afla polișistul, rănindu-l grav.

Inițial, a fost transportat la Spitalul Curtea de Argeș, unde a fost operat de urgență, iar după ce starea sa s-a înrăutățit a fost transferat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Capitală, unde s-a stins din viață în cursul nopții trecute.