prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Două accidente în același timp în Argeș! Se intervine de urgență!

Două accidente rutiere au avut loc în urmă cu puțin timp în localitățile argeșene Stolnici și Merișani. Din primele informații, se pare că la Stolnici doua persoane au suferit mai multe leziuni după ce șoferul a lovit un cap de pod, iar la Merișani este vorba despre un autoturism care a intrat într-un stâlp.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentelor.

“Pompierii sunt solicitați să intervină în cazul altor două accidente rutiere produse în localitățile Stolnici și Merișani. În Stolnici un autoturism a intrat într-un șanț, iar în Merișani un autoturism a intrat într-un stâlp. Echipajele de pompieri intervin pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.