Acum! Două case cuprinse de flăcări! Intervenție de urgență în Rucăr!

Două case au fost cuprinse de flăcări în această după amiază într-o gospodărie din comuna argeșeană Rucăr. Din primele informații, autoritățile au fost alertate după ce incendiul violent a izbucnit inițial la o casă nelocuită și în scurt timp s-a propagat la o a doua locuință. La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă, iar în aceste momente militarii depun eforturi pentru lichidarea flăcărilor.

CITEȘTE ȘI: ESTE UIMITOR CUM ARATĂ ARGEȘ MALL! PREGĂTIRILE SUNT PE FINAL! DEJA SE MONTEAZĂ GAZONUL!

„Sesizare incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Rucăr, satul Sătic. Intervin pompierii de la  Punctul de Lucru Rucăr și Detașamentul Câmpulung cu doua autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă bătrânească nelocuită, flăcările propagându-se și la o a doua locuință, aflată în imediata apropiere. Până în momentul de față, nu au fost identificate victime” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.