prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Două femei rănite! Impact violent între trei mașini în Lunca Corbului!

Două femei au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Lunca Corbului. Din primele informații, trei autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului două persoane au suferit mai multe leziuni și vor fi preluate de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care le va acorda primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Două echipaje de pompierii cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor și o ambulanță SMURD intervin pe DN 65,  Lunca Corbului, în cazul unui accident rutier produs între trei autoturisme. În urma incentrului, două persoane de sex feminin au nevoie de îngrijiri medicale. La locul solicitării se deplasează și un echipaj SAJ” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs