prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Două persoane rănite! Incendiu violent în Tigveni!

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri în această după amiază după ce un incendiu violent a izbucnit în gospodăria lor din comuna argeșeană Tigveni. Din primele informații, se pare că proprietarii au observat cum un fânar a fost cuprins de flăcări și au alertat imediat autoritățile.

WhatsApp Image 2023 03 29 at 14.28.04 186x300 1

La fața locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea flăcărilor. Lupta militarilor cu incendiu, nu a fost una ușoară, existând riscul ca flăcările să cuprindă și locuința din respetiva curte.

CITEȘTE ȘI: SE ANUNȚĂ DESPĂRȚIRI LA FC ARGEȘ! LISTA JUCĂTORILOR!

„Posibil incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Tigveni, satul Blaj. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni și Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Se confirmă, arde generalizat un fânar pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Paramedicii SMURD monitorizează două persoane, cu atac de panică. Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 62 de ani și o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 67 de ani” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs