prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Impact violent între două mașini la Curtea de Argeș! Două persoane rănite!

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în municipiul Curtea de Argeș. Din primele informații, se pare că două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului două persoane au suferit mai multe leziuni și a sunt asistate medical în aceste momente de către echipajele Serviciului Județean de Ambulanță.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în municipiul Curtea de Argeș, strada Victoriei. Din primele informații, în eveniment sunt implicate două autoturisme. Echipajele medicale prezente la fața locului monitorizează două persoane. Pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs