prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Impact violent între un tractor și o mașină! Pompierii și SMURD – intervenție de urgență!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Cetățeni din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit din plin un tractor. Momentan nu se cunoaște dacă sunt victime.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATÂRNA SPÂNZURAT DE UN COPAC! DESCOPERIRE MACABRĂ!

La fața locului se deplasează pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzle exacte ale accindului.

„Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs între un autoturism și un tractor, pe raza localității Cetățeni. Se intervine cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs