prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Impact violent pe DN73! SMURD – intervenție de urgență!

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe DN73, în localitatea Stâlpeni. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulementar. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Sesizare de accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Stâlpeni, lângă stadion. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru acordarea îngrijirilor medicale la nevoi. Posibil o victimă” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs