prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Intrat cu mașina în șanț! O femeie – transportată de urgență la spital!

O femeie a fost rănită după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Călinești. Din primele informații, șoferița în vârstă de 61 ani a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a intrat cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului. În urma impactului, aceasta a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și au transportat-o la spital.

CITEȘTE ȘI: TREI EVADĂRI DE LA FC ARGEȘ! ȘI-AU FĂCUT BAGAJELE ȘI AU PLECAT DUPĂ UMILINȚA CU DINAMO!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs pe DN 7, localitatea Călinești, în care un autoturism a intrat într-un șanț. În urma incidentului o persoană de sex feminin în vârstă de 61 de ani a avut nevoie de intervenția paramedicilor SMURD, care o transportă la spital pentru investigații medicale amănunțite. La fața locului, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs