prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașină proiectată în spațiul verde pe Calea București! Accident grav!

Traficul rutier este blocat în aceste momente pe Calea București din Pitești din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism, iar în urma impactului, una dintre mașinile implicate a fost proiectată pe spațiul verde. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt persoană rănite.

CITEȘTE ȘI: BEBELUȘ ȘI DOUĂ FEMEI – TRANSPORTAȚI DE URGENȚĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs în municipiul Pitești, Calea București. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SAMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.