prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașină proiectată  într-un cap de pod! Accident grav la Albeștii de Argeș!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în comuna Albeștii de Argeș din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism, iar în urma impactului una dintre mașini a fost proiectată într-un cap de pod. Momentan, nu se cunoaște dacă în urma evenimentului a fost cineva rănit.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Albeștii de Argeș, satul Ungureni, în care sunt implicate două autoturisme. Din primele informații, unul dintre vehicule ar fi intrat într-un cap de pod. Intervin pompierii de la  Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs