prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașină răsturnată la Hârtiești! Pompierii – intervenție de urgență!

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Hârtiești. Din primele informații, se pare că șoferula r fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu mașina. În urma evenimentului, acesta a suferit mai multe leziuni și a fost preluat de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Hârtiești. Ar fi implicat un singur autoturism, fără persoane încarcerate. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs