prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașină răsturnată la Mușătești! Pompierii – intervenție de urgență!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în localitatea Mușătești din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu mașina. Din fericire, în urma evenimentului nu au fost înregistrate vectime.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 2 ANI, MORT ÎN BRAȚELE MAMEI, ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT! ȘOFERUL-BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în comuna Mușătești, fără victime. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor” potrivit  ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs