prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașină răsturnată la Vulturești! Intervin pompierii!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Vulturești din cauza unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp. Din primele informații, se pare că un șofer a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu mașina. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime în urma evenimentului rutier.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii  se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier, din primele informații ar fi vorba despre un autoturism ieșit de pe partea carosabilă, în comuna Vulturești. Acționează pompierii cu o autospecială de intervenție” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs