prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașini distruse în accident la Coșești!

O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Coșești. Din primele informații se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit în lateral un alt autoturism. În urma impactului, o femeie de aproximativ 40 ani a suferit leziuni ușoare și un atac de panică. Victima a fost preluată de un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijri medicale, dar, din fericire, nu a fost nevoie de transportul la spital. În schimb, ambele autoturisme au fost avariate serios.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Detașamentul Mioveni asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Coșești. La fața locului, paramedicii SMURD au monitorizat o victimă de sex feminin care s-a lovit la cap și prezenta și atac de panică. Pacienta nu a avut nevoie de transport ulterior la spital” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs