prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Mașini distruse în Trivale! O persoană rănită!

O persoană a fost rănită în urmă cu puțin timp într-un accident petrecut pe Bulevardul Republicii din Pitești. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs între două autoturisme în municipiul Pitești, strada Libertății. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, iar paramedicii SMURD monitorizează o persoană” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs