Acum! Măsuri luate de urgenţă după scandalul rromilor din Bascov! Spitalul Judeţean Argeş, la un pas să devină „câmp de război”

DISTRIBUIȚI

Aşa cum v-am relatat, două clanuri de rromi s-au luat la bătaie cu bâte şi topoare în faţa Primăriei Bascov. În aceste momente, mai multe echipaje de poliţie s-au amplasat în faţa Şcolii Generale din Bascov, iar ca o măsură sporită de siguranţă, s-a luat decizia ca nicio persoană să iasă sau să intre în incinta unităţii de învăţământ.

Mai mult, după ce patru persoane au fost duse la Spitalul Judeţean Argeş, oamenii legii îşi fac griji că aici ar putea izbucni un nou scandal. În momentul de faţă, 40 de rromi aşteaptă în faţa spitalului, spiritele fiind destul de încinse.

Din câte se pare, tot scandalul ar fi pornit încă de ieri, când un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a luat la ceartă cu o altă persoană din „clanul” adversar. Astăzi, cei doi au decis să îşi rezolve răfuiala în plină stradă, aducând cu ei şi „întăriri”.

Vă reamintim că în această dimieaţă un scandal monstru a pornitîn comuna argeşeană Bascov, în urma căruia patru persoane au fost transportate la spital, iar alte zece conduse la audieri la sediul Poliţiei Rurale Bascov.