Acum! Moarte tragică pentru un preot din Costești! Avea doar 46 ani!

Acum! Moarte tragică pentru un preot din Costești! Avea doar 46 ani!

Un preot din Costești a murit în urmă cu puțin timp într-un cumplit accident de circulație petrecut astăzi. Din nefericire, bărbatul de 46 ani, preot în Costești a fost strivit de fiarele mașinii.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DE LA LOCUL GROAZEI! ACCIDENT MORTAL! IMAGINI DE COȘMAR DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarant decedat. Alte două persoane sunt rănite, dintre care un tânăr de 18 ani în stare gravă.

„În misiune este angrenat și elicopterul SMURD care va prelua și transporta la o unitate spitalicească o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 46 de ani, care prezintă multiple traumatisme și acuză dureri în mai multe zone ale corpului. Echipajul SAJ evaluează o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 18 ani.

Din nefericire, persoana încarcerată a fost declarată decedată. Este vorba despre o victimă de sex masculin în vârstă de aproximativ 46 de ani.”, precizează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.