prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Peste 2000 de oameni lucrează la Argeș Mall pentru marea deschidere de mâine!

Ultima zi de pregătiri a adus peste două mii de oameni în Argeș Mall, care lucrează de la primele ore ale dimineții și probabil vor termina târziu în noapte pentru a pune la punct ultimele detalii pentru deschiderea care va avea loc mâine, la ora 10:00. Prime Kapital a reușit să schimbe fundamental fața unei zone destul de triste a Piteștiului și să o transforme într-un punct de tracție și o zonă care face cinste municipiului nostru. Totul a fost pus la punct cu cea mai mare atenție, investitorii întrecând prin seriozitate și profesionalism multe administrații cu pretenții. O pasarelă dorită de zeci de ani de piteșteni a fost construită de investitori exclusiv din fondurile lor și predată piteștenilor, iar zona a fost sistematizată, astfel încât traficul să se realizeze extrem de fluid.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

Prime Kapital a dezvoltat astfel de proiecte în București, Ploiești, Iași, Târgoviște, Arad, Cluj, Alba Iulia, Baia Mare, Zalău, Roman, Târgoviște, Bârlad, Sfântul Gheorghe, Bacău, dar și în Polonia și Bulgaria.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii companiei activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație de neegalat cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 300 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs