prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Pieton spulberat în centrul Piteștiului! SMURD – intervenție de urgență!

O persoană a fost rănită după ce a fost lovită în centrul Piteștiului după ce a fost spulberată de o mașină în timp ce traversa strada. Din primele informații, se pare că victima ar fi vrut să traverseze, momentan nu se cunoaște dacă pe trecerea de pietoni sau neregulamentar, moment în care a fost lovită din plin de un șofer care nu a mai putut evita impactul.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și un echipaj SMURD care îi va acorda primele îngrijri medicale. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru a demara cercetările în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier cu victima pieton, produs în municipiul Pitești, zona centrală. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs