Acum! Se decid noi restricții în Argeș!

0

Se decid noi restricții în Argeș! În urma creșterii rapide a cazurilor noi înregistrate de COVID-19, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit la această oră pentru a decide dacă se iau măsuri suplimentare.

Prefectul Emanuel Soare a anunțat în cursul zilei de ieri că „urmează o săptămână foarte grea” și va fi nevoie de adoptarea unor măsuri mai drestice împotriva pandemiei de coronavirus.

Distribuie prietenilor

Epidemia de COVID 19 este la cea mai mare intensitate de la debutul său în România și, bineînțeles, în județul Argeș. Indiferent dacă credeți sau nu în acest virus, nu contează. Virusul se răspândește printre noi cu o viteză amețitoare. Cifrele au început să crească și în Argeș, mult mai repede decât ne-am fi așteptat. Desigur, măsurile excepționale pe care le-am luat în județul Argeș, încă din luna Iulie, au făcut ca astăzi să avem una dintre cele mai mici rate de incidență din țară a răspândirii acestui virus.

Urmează o săptămână foarte grea pentru județul nostru. Va crește numărul cazurilor, va crește numărul localităților pentru care se vor impune restricții, iar locurile libere din spitale, deja foarte puține, se vor epuiza. Este timpul să respectăm, cu cea mai mare rigurozitate, toate regulile sanitare în vigoare și pe cele care vor urma. Numai așa putem evita închiderea totală a activităților economice, sociale și educaționale. Numai așa vom putea evita #carantinarea localităților sau chiar a întregului județ. Vă rog să respectați regulile și să îi ajutați și pe cei din jurul dumneavostă să le respecte. Numai așa vom putea păstra Argeșul sănătos”, a transmis prefectul Emanuel Soare.