Acum! Și-a făcut praf mașina pe Republicii! a fost transportat de urgență la spital!

O persoană a fost transportată în această seară la spital după ce a provocat un accident cu daune însemnate pe Bulevardul Republicii din Pitești. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, din cauze care urmează a fi stabilite, a ieșit de pe carosabil și a lovit din plin un autoturism parcat.

În urma impactului, aceasta a suferit mai multe leziuni și a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, care i-a acordat primele îngrijri medicale și a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în municipiul Pitești, bulevardul Republicii, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă, lovind un alt autoturism care se afla parcat. O victimă evaluată de SAJ. Pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.