prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Sute de membri AUR – întâlnire la Ramada! Simion: „Am venit să vă prezentăm soluțiile!”

Sute de persoane participă în acest moment la prezentarea programului de guvernare în 15 puncte propus de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor. George Simion, Claudiu Târziu, deputatul de Argeș Mircia Chelaru sunt printre liderii care participă la această întâlnire, alături de lideri județeni și locali ai formațiunii politice.

În deschiderea evenimentului, un preot a binecuvântat evenimentul, iar ulterior Simion, unul dintre fondatorii AUR, a explicat că guvernarea din această perioadă trebuie să înceteze. „Această etapă de reconstrucție trebuie să se oprească. Nu a fost o mare de schimbare de regim, l-am împușcat pe Ceaușescu și am rămas ei. Am venit să vă prezentăm soluțiile AUR și echipa” a spus Simion.

În programul de guvernare sunt propuse măsuri pentru fiecare domeniu vital în parte. Spre exemplu, egalitatea românilor cu cetățenii din Uniunea Europeană, dar respingerea centralizării deciziilor, majorarea salariului brut la 5.000 lei, taxarea companiilor străine care nu contruibuie la bugetul de stat, naționalizarea resurselor naturale, asigurarea securității energetice și reindustrializarea României sau reintroducerea uniformelor școlare obligatorii.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs