prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Trafic paralizat! Accident la Lunca Corbului!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Lunca Corbului din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Momentan, nu se cunoaște dacă în urma impactului a fost cineva rănit.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! TÂNĂR ȘOFER – UCIS PE LOC DE TIR! A FOST STRIVIT!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Secția Costesti, alături de un echipaj al SAJ Argeș, au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Lunca Corbului” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs