prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Trafic paralizat în Priboieni! Coliziune puternică între două mașini!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în localitatea Priboieni din cauza unui accident rutier. Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune. Momentan, nu se cunoaște dacă în urma evenimentului a fost cineva rănit, dar pentru orice eventualitate, la fața locului intervine un echipaj SMURD pentru acordarea primelor îngrijri medicale în caz de nevoie.

CITEȘTE ȘI: A ÎNCEPUT GREVA GENERALĂ ÎN ȘCOLI! CARE ESTE SITUAȚIA ÎN ARGEȘ?

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prium ajutor calificat intervin la un accident rutier produs în localitatea Priboieni, în care sunt implicate două autoturisme” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs