prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Trei mașini distruse în accident la Țițești! Victima încarcerată!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în localitatea Țițești. Din primele informații, se pare că unul dintre șoferi nua  păstrat distanța regulamentară, a intrat în mașina din fața sa, iar un alt treilea șofer nu a mai putut evita impactul și a lovit primul autoturism. În urma impactului, trei persoane au suferit mai multe leziuni ușoae, iar una dintre acestea a rămas blocată în una dintre mașini. Victimele au fost preluate de către echipaje medicale, iar în aceste momente li se acordă primele îngrijri.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPILĂ DE 7 ANI-UCISĂ CU SĂLBĂTICIE DE DOI TINERI! STRIGĂT DE DISPERARE AL PĂRINȚILOR!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

366331743 6524258907659491 8495623375972161368 n

„În incident sunt implicate 3 autoturisme, iar pompierii au extras o persoană, care nu se putea evacua pe cont propriu din autoturism. În prezent, sunt monitorizate trei persoane conștiente. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulantă SMURD, alături de un echipaj al SAJ” potrivit ISU Argeș.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti / ISU Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs