prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Victime încarcerate! Accident deosebit de grav la Țițești!

Un grav accident a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Țițești, în urma căruia mai multe persoane ar fi rămas încarcerate. Din primele informații, se pare că două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului, au fost înregistrate mai multe victime care au rămas blocate între fiarele contorsionate ale mașinilor.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BLOC NOU ÎN CURTEA HANULUI GABROVENI!

La fața locului intervin pompierii cu un echipaj de descarcerare pentru deblocarea victimelor, dar și cu autospeciale de intervenție pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se depalsează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Țițești. Din primele informații, sunt și persoane incarcerate. Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului sunt alocate o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs