prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Adăpost de animale distrus de flăcări! Incendiu violent în Argeș!

Un adăpost de animale din Ștefănești a fost mistuit de flăcări seara trecută. Din primele informații, se pare că proprietarul a alertat autoritățile după ce incendiul violent a cuprins construcția, iar la fașa locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă. Din fericire, animalele au fost evacuate înainte ca flăcările să cuprindă tot adăpostul.

„Flăcările se manifestau la întregul adăpost construit din lemn și o cameră de locuit amenajată în interiorul acestuia. Din fericire,  nu au existat victime și animale (câteva bovine și un cal) au fost evacuate până ca incendiul să ajungă la ele, fiind vorba doar de pagube materiale. Întreaga construcție de aproximativ 250 mp era cuprinsă în întregime de flăcări, dar intervenția operativă a pompierilor a dus la localizarea și lichidarea rapidă a incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul sau burlanul de fum defect” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs