Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak. „Dragul meu, hai să îți explic…” Mesajul care a creat controverse

DISTRIBUIȚI
adelina pestritu 2

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak, iar la doar o săptămână de când s-a întâmplat asta, bruneta a postat un mesaj pe blogul personal, care a creat controverse în rândul fanilor. Vedeta a vorbit despre neîmplinirea într-o relație.
Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak, iar acum și-a surprins din nou fanii. Mesajul este unul generalist, însă fanii nu s-au putut abține să nu se gândească la despărțirea dintre ea și Speak.
„Dragul meu, oricine ai fi,
Sunt aici, acum, să-ți explic cum stă treaba cu ele, femeile pe care ți le dorești pentru o zi, o luna, un an, o viata. Să-ți spun de ce nu vei fi niciodata barbatul exemplu și de ce rămâi mereu singur. Sunt aici pentru că ai făcut femei să sufere, iar noi ne activam, în spirit de solidaritate. Povestea începe cam asa:Te îndrăgoștești, promiți, dai speranțe, clădești în femei ceva ce nici tu nu poti duce. Te răsfeți cu momente care par a fi perfecte și infinite. Creezi speranțe in sufletele lor, care sunt puternice atunci cand este nevoie, dar au atât de multe nevoie de protectie. Apoi te plictisesti, bați în retragere, dar parcă totuși nu-ți vine să o vezi cu altul. Deci nu faci nimic să-i lași drumul liber. Îi dărâmi visele cu aceeasi nonsalanta, le dărâmi ca pe niște castele de nisip pe malul mării. Îi spulberi idealurile despre familie, respect, dragoste, dăruire, devotament, unicitate, vibratie emotionala. Un fel de joc cu soldăței pe calculator. O strategie. Premeditata sau nu. Cu cât omori mai mulți, cu atât îți crește cota. Din păcate, trebuie să-ți dau o veste proasta. Cota despre care iti vorbesc este doar în imaginația ta bogată! În viața reală, exista doar bărbați adevarati, si cei care doar pretind ca sunt, iar cei care pretind, nu o să câștige jocul, ci doar cateva runde. Dacă facem o paralela, situația din viata ta se aseamana cu a unui criminal. Desigur, tu îți lași în viață victima, dar ii omori sufletul, iar sechelele emotionale se resimt toata viata(…) La început, faci ca totul să pară perfect. Dezmierdări, dulcegării, seri romanțice, flori, planuri de viitor, plimbări, zâmbete cu carul, îți controlezi fiecare gest, fiecare mișcare și mimica fetei/corpului. Mic-dejun la pat, cadouri, mângâieri, nopti albe, cearsafuri sifonate, dimineti fierbinti. Parca esti un regizor bun al unui film de dragoste. Mai bine zis, ești și scenarist! Ce nu stii tu, este ca filmul tau nu va fi vizionat de foarte multe ori, sau va rula în niste cinematografe uitate de lume. Te face asta fericit, sa stii ca ai castigat, dar fara competitie adevărată? După un timp, se schimbă ceva. Ce? De ce? Cu ce a gresit? Se rupe ceva și nu știi ce!”, este o parte din mesajul scris de Adelina.