Adio Lia …

30

 

Ieri, o veste cutremurătoare i-a sfâșiat de durere pe apropiații Liei Spiridon. Inima tinerei studente din Pitești, bolnavă de leucemie, a încetat să mai bată într-o clinică din Italia. Lia a fost operată de curând, suportând un transplant de măduvă. Intervenția a reușit, iar familia le-a mulțumit tuturor celor care au sărit în ajutorul fetei, sponsorizând această operație dificilă. Cu toate acestea, Lia a pierdut lupta cu viața. Zilele acestea, fata era așteptată acasă, unde urma să se recupereze după transplant. Cu toții se pregătiseră să o întâmpine cu inimile și brațele deschise: părinții și iubitul ei. Doar că în loc să afle ora la care Lia urma să intre pe ușa casei, au fost înștiințați că fata a murit. Adio vise, adio speranțe, adio Lia.

 

Iubitul Liei este sfâșiat de durere

 

“Cerul plânge ,eu sunt distrus. Tu pentru mine ai fost, ești si vei rămâne totul. Îmi doresc sa vi aici,lângă mine ,sa te strâng in brațe ,sa te sărut. Ce s-a întâmplat cu toate visele noastre??! Când îmi spuneai ca vrei sa avem o familie.. Când îmi spuneai ca abia aștepți sa ne plimbam cu copii noștri prin parc.. Eu ,acum? Eu am rămas singur… Iubirea mea,dragostea mea, eroina mea, îngerașul meu ?? Te strig, te implor, te vreau lângă mine … Tu .inimioara mea, tu ești cea care mi-ai fost mereu aproape indiferent de situație. Tu erai lângă mine.. Intoarce-te înapoi si spune-mi ca ma iubești .. Când am venit eu la tine ,in Italia si îmi spuneai ca vrei acasă ,ca nu mai poți si eu ți-am spus ” a venit casa la tine” Mi-ai promis ,iubire ca o sa lupți..si ai luptat,dragostea mea. Sunt sfâșiat de durere.. Iubita mea..te rog,te implor,intoarce-te mine.. De ce m-ai lăsat tu singur pe mine ,de ceeee???? Când am plecat eu din Italia si te-ai ridicat din pătuț sa te uiți după mine … Ne-am promis amândoi ca vom fi împreuna pana la adânci batrâneți .. Când m-ai sunat tu pe mine acum 4 zile si mi-ai spus in mod repetat “te iubesc,ai grija de tine” .. Inimioara mea,te-am iubit,te iubesc enorm si te voi iubi mereu. Îngerașul meu scump .. :(( tipa la mine, pocnește-ma,trezește-ma, spune-mi ca e doar un coșmar
… Tu,suflet curat,ai lăsat atâta durere in urma ta. Vei rămâne veșnic iubita mea . De ce nu-mi mai răspunzi tu la mesaje,de ce ???? Fericirea mea ,aici s-a încheiat , dragostea noastră este veșnica . :(( suflețelul meu, îngerașul meu păzitor ,odihnește-te in pace!! :((“, a scris prietenul Liei pe facebook, cel cu care Lia visa să aibă o familie.