Adrei Gerea – candidat ALDE la europarlamentare!

DISTRIBUIȚI
andrei gerea54565

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a făcut anunțuri-cheie despre candidații la alegerile europarlamentare din mai 2019. 

”Am discutat propunerea Comisiei de Selecție a candidaților și am aprobat lista de candidaturi pentru PE și despre măsurile organizatorice. Primii zece candidați, în ordinea în care se vor regăsi pe listă: Norica Nicolai, Daniel Barbu, Renate Weber, Ovidiu Silaghi, Varujan Vosganian, Andrei Gerea, Radu Silaghi Dumitrescu, Eusebiu Pistru, Horia Victor Toma, Tudor Tim Ionescu.

S-a bătut în cuie lista ALDE, nu se pune în discuție o listă comună. Suntem un partid mic, putem avansa ceva mai repede și am început și campania mai devreme.

Am avut un număr mare de criterii care au avut punctaje diferite, printre care experiența profesională, experiența politică, rezultatele avute în anii anteriori, relațiile politice la nivel european, proiectul politic propriu. Aceste criterii au fost însoțite de punctaje și, în funcție de acestea, Comisia de Evaluare a dat note fiecărui candidat și s-a stabilit un clasament.” a spus Călin Popescu Tăriceanu.