Adrian Bughiu despre carantinarea Piteștiului: „Un “fake” de cea mai joasă speță”

169

Piteștiul nu intră în carantină! Subprefectul Adrian Bughiu a anunțat că în această dimineață a început să circule un fake news prin care se anunța carantinarea Piteștiului, Mioveniului și a altor 7 localități.

„În aceasta dimineață, a început să circule în mediul online, un “fake” de cea mai joasă speță, care se referă la #carantinarea Piteștiului și a altor localități!

Pentru că sunt asaltat de telefoane de îngrijorare, pot să precizez că, această pseudo-ciornă, nu are nicio legătură cu realitatea: ieri NU a fost nicio sedință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

🚫În niciun context, eu personal, nu am asistat la vreo discuție oficială vreodată, în care să se pună problema carantinării municipiului reședință de județ. Lucru cu care oricum, nu aș fi de acord în condițiile date (adică dacă situația epidemiologică nu escaladează).

⚠️Vom încerca identificarea celor care lansează aceste știri false alarmiste, pentru a fi trași la răspundere, conform legii.

Recomand totodată tuturor cetățenilor județului Argeș, să se informeze doar din surse oficiale!” a anunțat subprefectul Adrian Bughiu.

3 COMENTARII

  1. I have been surfing on-line greater than 3 hours today,
    yet I never found any attention-grabbing article like yours.

    It’s pretty worth sufficient for me. In my view, if all webmasters and
    bloggers made excellent content material as you probably did,
    the internet will be much more useful than ever before.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here