Adrian Bughiu – primele declarații după înscrierea în PSD! „Am ales PSD: lucrul în echipă și empatia cu oamenii, m-au convins!”

Adrian Bughiu a trecut la PSD! Fostul subprefect de Argeș este pe locul 3 pe lista de consilieri județeni a social democraților. După ce au fost depuse listele, iar candidatura a devenit oficial, Bughiu a argumentat de ce a făcut această alegere.

„Am ales #PSD: lucrul în echipă și empatia cu oamenii, m-au convins!

Distribuie prietenilor

Dragii mei,

Țin să împărtășesc cu voi faptul că m-am alăturat Partidului Social Democrat!

După ce am cumpănit mult, alegerea a fost una facilă, naturală:

România are nevoie de mai puțină demagogie și de mai multe măsuri sociale sau, cu alte cuvinte, de o doză de realism și de oameni cu putere de muncă. I-am regăsit în echipa PSD Argeș…

Am ales Partidul Social Democrat și pentru că este singurul partid care a pregătit un proiect de guvernare sustenabil, detaliat, cu importante măsuri sociale pentru toate categoriile sociale, dar mai ales pentru cele vulnerabile.

Acum, PSD Argeș are cei mai mulți tineri pe liste. Eu, ideologic vorbind, sunt de stânga. Deși, din punctul meu de vedere, sintagma de doctrină politică este perimată, tot timpul am fost un om „de stânga”.

Am ținut cont în alegerea făcută și de colaborarea politică avută de-a lungul vieții cu omul Ion Mînzînă, cu siguranță viitorul președinte al CJ Argeș, dar și de faptul că, întotdeauna, mi-a plăcut lucrul în echipă! Iar aici mă regăsesc!
Cu siguranță, împreună suntem mai puternici!

Mai mult, proiectele politice ale filialei județene se pliază perfect pe proiectele administrative, personale și am încredere că de experiența acumulată de mine va fi nevoie chiar în viitorul apropiat.

Echipa PSD Argeș este una redutabilă, ca de obicei! Ea propune oameni cu experiență, profesioniști, dar și oameni noi, cu dorință de implicare! Este rețeta succesului, sunt convins!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

În concluzie:
Felicitați-mă, urați-mi succes sau…abțineti-vă, vă rog!

Același om, dar de astăzi politic” a declarat Adrian Bughiu.