Adrian Miuțescu – o nouă funție la nivel național!

546
dav

Adrian Miuțescu mai primește o funcție! Liderul liberalilor argeșeni urmează să fie numit, astăzi, în ședința de Guvern, membru în Consiliul de Administrație al ROMAERO S.A.

„Prin Decizia nr. 548/30.12.2019 a Prim–Ministrului, începând cu data de 30.12.2019, domnul Gheorghe – Adrian MIUȚESCU a fost numit președinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului. Precizăm că domnul Gheorghe – Adrian MIUȚESCU, prin activitatea desfăşurată în diverse domenii şi funcţii de conducere, are experienţă în management şi deţine expertiza necesară pentru ocuparea poziţiei de membru al consiliului de administrație al acestei Societăți” se arată în memorandumul Guvernului.

Ce este ROMAERO S.A?

Societatea ROMAERO S.A. s-a înfiinţat în anul 1990 prin reorganizarea Întreprinderii de Avioane Bucureşti (I.Av.B.), prin preluarea integrală a patrimoniului acesteia. Societatea funcţionează ca o întreprindere integrată pentru construcţie de aeronave şi aerostructuri, reparaţie şi întreţinere aeronave de transport, civile şi militare şi reprezintă o marcă recunoscută intern și internaţional pentru industria de profil.

ROMAERO S.A. este o societate cu capital majoritar de stat, în care structura acționariatului este următoarea: Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (M.E.E.M.A.) (56.7153%), Fondul Proprietatea S.A. (18.8798%) şi SIF Muntenia (23.2411%). În conformitate cu prevederile actului constitutiv al Societăţii, Consiliul de administraţie al Societății ROMAERO S.A. are în componenţă 7 membri. Domeniul de activitate principal este “Fabricarea de aeronave şi nave spaţiale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here