Adrian Miuțescu: „PNL Argeș nu a luat decizii și nu împarte funcții în aparatele de conducere”

209

Liberalii argeșeni au început să taie în carne vie! Dacă până la ultimele alegeri locale și parlamentare se desemnau candidații după ochi frumoși, de data aceasta cine nu muncește, nu primește nimic.

Mai mult, principala preocupate a conducerii PNL Argeș, în acest moment, este desemnarea persoanelor din Consiliile Locale, Consiliul Județean și candidații pentru primăriile din județ și nu desemnarea viitorilor directori de deconcentrate sau alte funcții înalte.

„Nu vom lua aceste decizii până când Partidul Național Liberal nu va veni, în mod efectiv, la guvernare”

Președintele PNL Argeș a infirmat informațiile conform cărora în interiorul partidului a început „marea împărțire de funcții”. Adrian Miuțescu a spus clar că aceste decizii vor fi luate de abia după alegerile parlamentare de anul viitor, și asta doar în cazul în care PNL va ajunge la guvernare.

„PNL Argeș nu a luat decizii și nu împarte funcții în aparatele de conducere, atât la nivel județean, deconcentrate, prefect, subprefect. Nu vom lua aceste decizii până când Partidul Național Liberal nu va veni, în mod efectiv, la guvernare. Cei care aruncă aceste diversiuni, minciuni pe piață, nu fac decât să intoxice în mod mincinos opinia publică susținând că noi suntem axtiați după putere și că vrem să ajungem ca să schimbăm și să venim cu nu știu ce oameni. Nu!” a declarat Miuțescu.
Cine nu muncește, nu candidează

Conducerea PNL Argeș a decis ca leneșii din partid să nu mai fie candidații organizațiilor pentru funcțiile de consilieri locali sau județeni. Până în 2016, când la cârma filialei județene, funcțiile au fost împărțite pe criterii de prieteni, rar existând persoane care au muncit cu adevărat. Adrian Miuțescu a anunțat că în urma alegerilor prezidențiale vor fi selectați viitopri candidați pe baza implicării acestora.

„Singurele noastre preocupări sunt organizarea din punct de vedere politic pentru funcțiile de primari, consilieri județeni, consilieri locali. Acestea le-am demarat, suntem în proceduri de organizare și de descriere, iar în unele localități avem situații clare în ceea ce privește candidaturile pentru primării, am declanșat procedurile de înscriere pentru candidați la Consiliul Județean și vrem să îi implicăm, atât în campania de la alegerile prezidențiale, cât și pentru locale. Oamenii trebuie să muncească, îi implicăm în campaniile de strângere de semnături.
Același lucru s-a întâmplat și în PNL Pitești, unde s-a cerut depunerea de candidaturi pentru consilieri locali. Tot din același motiv: pentru a vedea cât se implică, cât de serioși sunt, iar apoi selecția să o facem în cunoștință de cauză și să îi selectăm pe cei care au implicare, seriozitatea necesară, competența necesară” a adăugat liderul liberalilor argeșeni.