Adrian Streinu-Cercel, avertisment sumbru! Află cât va mai dura pandemia!

0

Reformarea sistemului medical este soluția, a averitizat recent, Adrian Streinu-Cercel. Acesta a declarat, într-o emisiune televizată că, această pandemie și, implicit criză sanitară, va mai dura încă doi ani. Iar în momentul de față, sistemul medical românesc, ca de altfel din întreaga lume, a clacat, singura soluție de a face față fiind reformarea acestuia.

”Ar trebui să ne unim în această problemă pentru că pandemia ne învață să ne unim. Înțelegeți-ne că trecem printr-o muncă de 24/24 din februarie până acum. Nu ne-a scutit nimeni, nu ne-a dat nimeni nicio zi de concediu, nu a făcut nimeni ceva special pentru noi, cei din sistemul sanitar, cei care stăm de dimineața până seara acolo.

Distribuie prietenilor

Este foarte incorect să ne gândim să avem un alt tip de sistem sanitar. Toate sistemele sanitare din lume au clacat, să fie foarte clar în acest moment. Nu e nimeni  mai deștept decât celălalt în acest moment, toți suntem în aceeași mare problemă: o pandemie!

Este pandemia acestui secol și este pandemia pe care o replicăm după pandemia de gripă spaniolă din 1918-1920. Încă doi ani de zile de aici în colo, din păcate, va trebui să facem față, cu bine, dacă, ce să vezi, suntem uniți”, a declarat Adrian Streinu-Cercel recent într-o emisiune televizată.