Adrian Streinu-Cercel: ”Dacă aceste lucruri ar fi puse în practică, în decurs de șase-opt săptămâni, am putea să izolăm circulația virusului”

141

Adrian Streinu-Cercel a vorbit recent, într-o intervenție televizată,despre modul în care se poate izola virusul, astfel încât, în 6-8 săptămâni, circulația acestuia să fie oprită.

”În ultima perioadă am văzut mesaje de genul: ”haideți să izolăm virusul, nu să ne izolăm pe noi!”. Absolut corect! Acest slogan este foarte bun. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să avem grijă de noi.Dacă nu avem grijă de noi, nu ne apără nimeni. Oricât de puternic ar fi statul, uitați-vă la SUA, degeaba! Sfatul meu este: haideți să ne protejăm pe noi înșine! Pentru a ne proteja pe noi înșine trebuie să purtăm mască tot timpul. Am ieșit din casă, am ieșit cu masca pe figură. Masca trebuie să acopere și nasul, și gura! Banda metalică de deasupra trebuie amprentată pe conturul nasului și al obrajilor. Dacă este pusă de formă, lasă zone prin care aerul pătrunde și, o dată cu aerul care pătrunde, evident că poate pătrunde și virusul. Dacă aceste lucruri ar fi puse în practică, în decurs de șase-opt săptămâni, am putea să izolăm circulația virusului”, a declarant Adrian Streinu-Cercel.

”Cei care nu vor să poarte mască, nu au decât să facă ce doresc, dar să-și asume și riscul îmbolnăvirii! Atunci când disciplina lipsește în contextul unei astfel de epidemii, lucrurile iau întorsături neplăcute”, a spus Streinu-Cercel, potrivit DC News.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here