Adrian Țuțuianu, mesaj pentru Dragnea înainte de ședința CEx: “Compromisul este soluția”

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat miercuri, la Antena 3, că singura soluție pentru a pune punct disputelor interne este ca mâine, în ședința CEx, să se ajungă la un compromis între partid și guvern, precizând că se situează alături de interesele PSD.

„Sper ca mâine să ajungem la un compromis, care este necesar și pentru stabilitatea țării și pentru stabilitatea PSD. Eu cred că repetarea unui episod gen Grindeanu este imposibilă și sunt convins că există riscuri majore ca PSD, într-o asemenea eventualitate, să piardă și guvernarea. Ca atare, compromisul este soluția.”, a spus Țuțuianu.

Întrebat ce va face dacă va avea de ales între Dragnea – președinte și Mihai Tudose – premier, Adrian Țuțuianu a declarat că se poziționează alături de interesele PSD.

„Cred că trebuie să avem soluția, care ține cont de interesele partidului. Nu mă poziționez într-o tabără sau alta, eu mă poziționez alături de interesele PSD. Interesele PSD sunt acelea să guverneze, să pună în aplicare programul de guvernare și să termine disputele interne. (…) Trebuie să punem capăt acestor dispute și să dăm forța suficientă primului ministru ca sa poată să conducă. Apelul meu va fi la unitate și la coerență la ceea ce avem de făcut”, a mai spus Țuțuianu.