Afaceri cu iz penal la Primăria Ștefănești! Primărița ignoră Consiliul Local!

DISTRIBUIȚI

Haosul domnește la Primăria Ștefănești! După trei ani de mandat, primărița Ioana Jenica Dumitru ignoră consilierii locali și face negocieri fara a fi împuternicită de aleșii locali. Și asta în condițiile în care bugetul local este sufocat de salariile angajaților.

Negocieri pentru baza sportivă fara acordul consilierilor locali

Primărița orașului Ștefănești ignoră și sfidează consilierii locali. După ce de mai bine de doi ani ii arătă cu degetul pentru eșecurile sale, Ioana Jenica Dumitru a ajuns să încalce legea și poarta negocieri pe la spatele Consiliului Local pentru a prelua Baza Sportivă Colibași.

“Fără să fie împuternicită, doamna primar s-a dus și a negociat cu reprezentanții Uzinei Dacia pentru cumpărarea bazei sportive și pentru o fosta creșă din zona Blocuri.

A venit și ne-a arată niște hârtii și ne-a spus că a reușit să scadă prețul cerut de Dacia. Ne cere să aprobăm sa cumpere in rate, dar cu ce bani? Nu exista niciun leu pentru dezvoltare. Toți banii s-au dus pe salarii” a declarat pentru Obiectiv de Argeș un consilier local din Ștefănești.

“Nu tine cont de nimeni”

O dată ajunsă în funcție, Ioana Jenica Dumitru a crezut că poate face ce vrea, fără a asculta de absolut nimeni. Deși avizele de legalitate sunt primite de la juriști, primărița de la Ștefănești nu ascultă de nimeni ai face doar ce vrea.

“Nu tine cont de juriști ei, de nimeni! După se duce și postează pe un site “Consiliul Local nu dorește!”. Am rugat-o sa nu mai angajeze în condițiile în care nu sunt bani pentru dezvoltare. Ce a făcut după? A doua zi a scos 25 de posturi la concurs!” a mai declarat alesul local.

Fostul primar al orașului Ștefănești: “Nu face altceva decât să ne sfideze”

Fostul primar al orașului Ștefănești, Mihail Bărbuceanu a criticat modul în care Ioana Jenica Dumitru se comporta cu aleșii locali.

“In 16 ani cat am fost primar nu am avut un proiect care sa nu treacă. Dansa are în trei ani 50-60 de proiecte respinse. Consiliul local este suveran. Este un fel de Parlament al unei localități. Eu discutam cu fiecare în parte și le explicăm de ce sunt proiectele prioritare pentru dezvoltarea localității. Dânsa nu face altceva decât să ne sfideze” a declarat Bărbuceanu.