Afaceristul argeșean bătut crunt în trafic de doi rromi a murit!

Un bărbat a murit la o săptămână după ce a fost bătut cu bestialitate de două persoane în trafic! Cătălin Plăiașu, în vârstă de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV încă din seara zilei de 24 iulie.

În seara zilei de 24 iunie, acest se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de etnie rromă. În comuna argeșeană Merişani, a avut loc o uşoară tamponare, argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină.

Distribuie prietenilor

În acel moment, doi tineri, frați, în vârstă de 22 și 24 de ani l-au luat la pumni și picioare. Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap, însă , şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care s stat în comă, bărbatul a pierdut lupta și a murit.

Cătălin Plăiașu a fost un om de afaceri din Curtea de Argeș. Acesta va fi înmormântat în Orașul Regal la o dată ce urmează să fie stabilită după ce vor fi întocmite formalitățile de ridicare a trupului neînsuflețit de la SML Argeș.