Află adevărul despre icoana Sfintei Parascheva care ar plânge după interzicerea pelerinajului de la Iași

După scandalul interzicerii pelerinilor de a merge la Iași la moaștele Sfintei Parascheva, au apărut tot felul de voci pro și contra deciziei luate. Recent, jurnalistul Lucian Mîndruță a demontat o informaţie apărută în mediul online, potrivit căreia icoana Sfintei Parascheva de la Iași ar fi început să plângă după anularea pelerinajului pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Lucian Mîndruţă a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde a spus adevărul despre știrea cu icoana Sfintei Parascheva cu lacrimi în ochi, potrivit ntena 3.

Distribuie prietenilor

”Fotografie din 2017 folosită la manipulare zilele acestea. A circulat in week-end, in cercurile ultra-ortodoxe, povestea aceasta a unei icoane a Sfintei Parascheva care a inceput sa planga. Povestea a avut cateva mii de distribuiri. Chit ca stirea avea frumoasa varsta de 3 ani si se intampla la Targoviste, nu Iasi.

Nici macar cei care au avut bunul simt sa se informeze si sa afle ca nu-i recenta n-au sters-o. Doar au adaugat scuze, cum vedeti pe wall-ul unor cetățeni. Explicatia cu rosu si alb e facuta de mine. Nu stiu insa daca foloseste la ceva sau cuiva.

Adevarul nu mai conteaza. E importanta doar minciuna pe care ne dorim s-o auzim, a spus Lucian Mîndruţă pe pagina sa de facebook.