Află ce spun prietenii tânărului mort în tragedia de la Budeasa!

DISTRIBUIȚI

Prietenii tânărului mort în tragedia de sâmbătă seara îl plâng în continuare. Apropiații și cunoscuții lui Valentin Ileana (sau Niku Darla Niku cum era acesta cunoscut pe Facebook) au postat aproape necontenit pe profilul acestuia mesaje și fotografii prin care își exprimă suferința.

Printre primele persoane care au comentat pe profilul tânărului a fost fosta sa iubită, Mihaela, care este şocată şi îndurerată de ceea ce s-a întâmplat. Iată ce scrie ea: „Niciodată nu voi uita cele 8 luni petrecute lângă inima ta. Chiar dacă drumurile noastre se despărţiseră, tu nu trebuia să pleci aşa de repede de lângă noi. Îmi aduc aminte când spuneai cum ţi-ai dori să fie viaţa ta, că abia aşteptai să ai o familie. Cât de bucuros erai de viaţă, de familie, de prieteni… Cel mai distractiv om, mereu cu zâmbetul pe buze. Tu, care adorai excursiile, petrecerile, cluburile, la mare, la munte… Îmi aduc aminte când îmi spuneai că ţi s-a împlinit dorinţa de a merge cu scuterul, apoi cu maşina şi îţi doreai şi motocicletă. Ai trecut prin atâtea… iar acesta a fost ultimul… Care te-a luat de tot… Îmi e atât de sfâşiat sufletul! Pentru că numai eu ştiu cât te-am iubit. Dumnezeu a vrut să fi îngerul lui! Un gînd care va rămîne în mintea mea şi în sufletul meu o viaţă întreagă, pentru că, aşa cum ţi-am zis, ai fost cel mai bun şi mai scump sufleţel de om pe care l-am întâlnit vreodată. Alături de tine am petrecut cele mai frumoase clipe din viaţa mea. De ce am crezut că tu eşti îngerul pe care mi l-a trimis Dumnezeu? Din nefericire, tu erai îngerul lui Dumnezeu. Dar şi noi pe pământ aveam nevoie de tine să ne fii un înger! Sper să vii acasă, să se întîmple un miracol… Îmi doresccc… Vino înapoi, te rog din suflet!“.

Părinții tânărului sfâșiați de durere

Printre sutele de postări de pe profilul tânărului apare și una a familiei sale. Aceștia au spus:

„Nicușor al nostru, copilul nostru, îngerul nostruuuu frumos, respectuos,…te rog, te rugăm întoarce-te la familia ta, la noi, la toți, care te-am iubit și o sa te iubim toată viața noastră. Ne-ai distrus sufletele, totul pare un vis care nu se sfârșește. DOAMNEEE, aduni-l inapoi pe suflețelul nostru bun, l-ai luat prea, prea devreme doamneeee. Să te odihnești în pace suflet curat și frumos.„ 

Vă reamintim că sâmbătă un tânăr în vârstă de 23 de ani din Curtea de Argeș conducea o motocicletă pe ruta Merișani – Valea Mărului, iar la un moment dat din cauza vitezei excesive a intrat pe contrasens și a izbit un cap de pod. Acesta îl avea ca pasager pe Valentin Ileana, în vârstă de 22 de ani, care nu purta cască de protecție, iar în urma impactului a decedat la scurt timp.