Află primele măsuri anunțate de primarul Cristian Gentea!

Primarul ales al Piteștiului, Cristian Gentea și reprezentanții noului Consiliu Local au depus juramântul de onoare, astăzi, 19 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00,  marcând astfel, oficial, preluarea comenzii administrației publice a Piteștiului.  După depunerea jurământului, noul primar al Piteștiului, Cristian Gentea a susținut declarații de presă, precizând și câteva dintre prioritățile cu care își începe mandatul.

Distribuie prietenilor

Rezolvarea problemelor legate de taxa de salubritate, implementarea unor servicii online performante precum și reactualizarea site-ului primăriei sunt câteva dintre acestea. Noul primar a anunțat că vrea reorganizarea serviciului de taxe și impozite precum și cel de relații cu publicul, astfel încât să se lucreze pe două ture și în program prelungit.  O altă prioritate o reprezintă găsirea unei soluții în vederea acoperirii unuia dintre bazinele deschise de înot, astfel încât să fie suplinită activitatea din acest domeniu pe perioada lșucrărilor la Bazinul Olimpic.

Pe agenda primarului Gentea se regăsesc întâlnniri și dezbateri cu piteștenii, chiar pe cartiere dar și reducerea taxelor pe clădiri pentru cei din industria HORECA. Nu în ultimul rând, edilul a afirmat că, prioritate zero o reprezintă actuala pandemie și găsirea soluțiilor necesare pentru a putea depăși sănătoși această perioadă.