prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Agresorul care a băgat în comă un polițist local – în fața instanței! Ce s-a decis?

Tânărul care a băgat în comă un polițist local seara trecută își va petrece următoarele 30 zile în spatele gratiilor, au decis în această dimineață magistrații de la Judecătoria Pitești. Agresorul a fost audiat la Secția 3 Poliție, iar ulterior cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care în urma declaraților date de martori și de către inculpat, au decis reținerea acestuia pentru 24 ore. În această dimineață, tânărul a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv.

„În baza art. 226 alin. (1) C.pr.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pite?ti în dosarul de urmărire penală nr. x . În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 202 alin. (1) şi (3) şi art. 223 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului M.S.F. pentru o perioada de 30 de zile începând de la data de 06.11.2023, mandatul fiind valabil până la data de 05.12.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. (6) C. proc. pen., onorariul apărătorului din oficiu al inculpatului în cuantum de 340 de lei rămâne în sarcina statului şi avansează din fondurile Ministerului Justi?iei. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 06.11.2023, ora 10:30” se arată în decizia instanței.

Vă reamintim că agentul local, în vârstă de 55 de ani, se află în comă, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani care avea un comportament agresiv. Potrivit informațiilor noastre, starea agentului este deosebit de gravă, colegii săi de la Poliția Locală rugându-se efectiv, pentru viața sa.

Un grup de tineri efervescenți a coborât în stația din Centru, din fața Colegiului, unul dintre ei, agresorul, aruncând și spărgând, totodată, o sticlă de bere goală de trotuar, în stație, printre printre picioarele călătorilor care așteptau în stație. Agentul de poliție i-ar fi atras atenția tânărului violent, însă lucrurile au degenerat.

Sub privirile uimite ale călătorilor din stație, bărbați , femei sau copii, individul, aflat probabil și sub influența unor băuturi sau substanțe, l-a lovit cu putere pe polițist, proiectându-l cu capul de asfalt. Oamenii din stație s-au revoltat, au chemat salvarea și poliția, agentul a fost transportat la spital iar agresorul săltat de poliție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs